Marktonderzoek bedrijfstelefoon

Wil jij een stageopdracht doen rond een nieuwe technologie die straks echt wordt toegepast in de markt? Ben jij een echte zelfstarter die graag dingen tot op de bodem uitzoekt? Dan is dit misschien wel de stage voor jou!

 

Veel bedrijven maken nog gebruik van ouderwetse communicatiemethodes zoals de vaste telefoonlijn, terwijl de meeste medewerkers voor privé-doeleinden al lang en breed gebruik maken van nieuwere technologieën zoals smartphones en chat. Almende is op zoek naar een stagiair die marktonderzoek kan doen naar innovatieve oplossingen rond bedrijfscommunicatie. In jouw stageopdracht verken je wat de behoefte is van verschillende soorten bedrijven, maak je een inventarisatie van de technologie die hiervoor beschikbaar is binnen en buiten ons bedrijf, help je mee om de technologie te testen, en verwerk je je inzichten in een adviesrapport of plan. Tot slot breng je in kaart hoe de ontwikkelde oplossing het beste geïmplementeerd kan worden bij een bedrijf, en welke bedrijven of sectoren het meest voor de hand liggen qua behoefte en openheid voor nieuwe initiatieven.

 

Almende doet al 18 jaar onderzoek naar verschillende innovatieve technologieën en brengt deze vervolgens naar de markt in een spin-off onderneming. We zijn vooral actief in Communications, Logistics, Health, Energy en Manufacturing.

 

Je:

- Bent een 3e- of 4e-jaars HBO of WO-student in de richting marketing, economie, of communicatie;

- Hebt een sterke affiniteit met technologie;

- Bent in staat om zelfstandig te werken;

- Hebt een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels;

- Hebt een studenten-OV.

 

Wij bieden:

- Stagevergoeding;

- Leuke collega's;

- Goede werksfeer met ruimte voor eigen ideeën;

- Centrale locatie naast Rotterdam Centraal;

- De mogelijkheid om onderzoek te doen wat echt iets bijdraagt aan een bedrijf.

 

Bij interesse ontvangen we graag je CV en motivatiebrief.